Mobil Demiryolu Aracı Periyodik Kontrol ve Teknik Raporu İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık Güvenlik Şartları Yönetmeliği veya TS EN-15746-1 A1/A2 kapsamında karayolu ve demiryolunda giden araçların Hat bakım aracı ve Demiryolu hat bakımını periyodik kontrol veya teknik raporunu kapsamaktadır.
Mobil Demiryolu Aracı Periyodik Kontrol ve Teknik Raporu karayolu veya demiryolunda giden araçların Hat bakım aracı ve Demiryolu hat bakım ını periyodik kontrol veya teknik raporunu kapsamaktadır. Demiryolu inşasında MDA (Mobil Demiryolu Aracı) lar yaygın olarak kullanılmaktadır . Üreticiler demiryolu inşasında çalışan şirketlerden gelen taleplere göre çeşitli kullanım amaçlarına uygun MDA geliştirmektedirler. Demiryolu inşasında çalışan şirketler MDA (Mobil Demiryolu Aracı) filosuna sahiptirler. Mobil Demiryolu Aracı için dönüştürülmüş konvansiyonel karayolu araçlarıdır. Ancak bu dönüştürme işlemi gerçek aracın emniyetinden ve performansından taviz vermekle sonuçlanmaktadır. Mobil Demiryolu Aracı düşük hızlarda kullanılır ve trafiğe kapatılmış demiryolu hatlarında kullanılmaktadır. Türkiye de son yıllarda hızlı tren inşası , metro ve tramvay inşası artmıştır. Türkiye pazarının büyümesi ile birlikte MDA lara olan ihtiyaç artmaktadır.
Yol hat bakım aracı makinası,
Yol hat aracı makinası,
Bakım aracı,
Unimog,
Turkar,
Mobil araç ,
Mobil bakım aracı,
Hat bakım aracı ve Demiryolu hat bakım onarım aracı olarak ülkemizde isimler kullanılmaktadır.
Mobil Demiryolu Aracı Periyodik Kontrol ve Teknik Raporu İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık Güvenlik Şartları Yönetmeliği veya TS EN-15746-1 A1/A2 kapsamında karayolu ve demiryolunda giden araçların Hat bakım aracı ve Demiryolu hat bakımını periyodik kontrol veya teknik raporunu ve mühendislik hizmetlerini Doruk test mühendislik olarak vermekteyiz.
İşyerinizde bulunan;
Kontrolü yapılacak iş ekipmanlarınızın toplu listesini tarafımıza e-mail (info@doruktest.com) veya Whats App (0554 935 77 05) yolu ile gönderdiğiniz takdirde size özel ve uygun fiyat teklifi oluşturularak hemen geri dönüş sağlanacaktır.
Mobil demiryolu aracı hem karayolunda hem de demiryolunda gidebilen kendinden tahrikli makineye denir. Genel olarak demiryolu altyapı , üst yapı , elektrifikasyon ,sinyalizasyon vb . bakım ve inşasında kullanılmaktadır. Ancak Mobil demiryolu aracı ile ilgili TS EN 15746-1 ve TS EN 15746-2 Standartları ve İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık Güvenlik Şartları Yönetmeliği kullanılmaktadır.
Demiryolu uygulamaları Yol- Karayolu ve Demiryolu makinaları ve ilgili donanımları ‘nın teknik yönden incelenmesi ve uygunluğunun teknik raporunun hazırlanmasını yapmaktayız.